Skip to main content
duurzame kleding duurzame kleding duurzame kleding

BOAS

Circulair
Alternatief voor mode
De modewereld verandert voortdurend, maar één ding blijft constant: we moeten ons bewust zijn van wat we dragen en hoe dat ons milieu beïnvloedt. Daarom is BOAS de perfecte oplossing voor wie duurzaamheid en liefdadigheid belangrijk vindt. BOAS biedt moderne kleding die zowel tweedehands als duurzaam is, EN doneert bovendien alle winst aan een goed doel! Dit maakt BOAS een ideale keuze voor iedereen die leuke kleding wil kopen en tegelijkertijd iets terug wil doen voor de gemeenschap en het milieu.
Hoe het werkt

Bij BOAS begrijpen ze dat mode er niet alleen goed moet uitzien en betaalbaar zijn. Het gaat ook om het maken van slimme keuzes als het gaat om duurzaamheid. Daarom bieden ze een reeks tweedehands items zoals vintage shirts en jassen, maar ook moderne stukken gemaakt van gerecyclede materialen of dode voorraad stoffen. Al deze artikelen zijn zorgvuldig ingekocht over de hele wereld, zodat je er zeker van kunt zijn dat je aankoop helpt afval te verminderen.

De initiatiefnemer

BOAS gelooft dat bedrijven al hun winst moeten doneren om levens en het milieu te helpen redden in plaats van hun inkomsten aan vermogende investeerders te schenken. BOAS verkoopt alleen duurzame modeen doneert alle winst om kinderlevens te helpen redden. BOAS wil winst maken op een manier die de samenleving ten goede komt!

Deze informatie (tekst en beeld) is automatisch verzameld en eigendom van BOAS. Deze informatie is terug te vinden op hun website. Klopt de informatie niet en ben je medewerker of eigenaar van BOAS: Claim dit bedrijf

Wil je dit product
aanschaffen?

Ga naar BOAS
Sluiten

Claim dit bedrijf

Ben jij eigenaar of medewerker van dit bedrijf en klopt de inhoud niet of wil je dit graag laten verwijderen. Vul dan onderstaande formulier in en dan komen we binnen 48 uur bij je terug.