Skip to main content
duurzame handzeep duurzame handzeep duurzame handzeep duurzame handzeep

Marie-Stella-Maris

Biologisch Afval arm Lokaal Veganistisch Circulair
Alternatief voor Handzeep

Ontdek de frisse wereld van Marie Stella Maris handzeep, waar luxe samengaat met duurzaamheid. Deze premium zeep, doordrenkt met natuurlijke ingrediënten, biedt niet alleen een verwennerij voor je handen, maar draagt ook bij aan een schonere planeet. En er is meer! Van natuurlijke body care voor een gezonde en gehydrateerde huid, tot luxe huisparfums voor een unieke geurbeleving in huis.

Hoe het werkt

Join the Refillution! Dankzij het innovatieve refill-systeem kan je eindeloos genieten van de heerlijke zeep zonder onnodig afval. Navullen betekent minder verpakkingsmateriaal, minder afval én minder CO2-uitstoot. Navullen is dus beter voor de planeet, maar ook beter voor de portemonnee.

De initiatiefnemer

De missie van Marie Stella Maris gaat verder dan luxe. Voor elk product draagt het merk bij aan waterprojecten wereldwijd, waardoor jouw aankoop een positieve impact heeft op de wereld om ons heen.

Deze informatie (tekst en beeld) is automatisch verzameld en eigendom van Marie-Stella-Maris. Deze informatie is terug te vinden op hun website. Klopt de informatie niet en ben je medewerker of eigenaar van Marie-Stella-Maris: Claim dit bedrijf

Wil je dit product
aanschaffen?

Ga naar Marie-Stella-Maris
Sluiten

Claim dit bedrijf

Ben jij eigenaar of medewerker van dit bedrijf en klopt de inhoud niet of wil je dit graag laten verwijderen. Vul dan onderstaande formulier in en dan komen we binnen 48 uur bij je terug.