Skip to main content
duurzaam reizen duurzaam reizen duurzaam reizen duurzaam reizen

European Sleeper

Alternatief voor reizen in Europa

Was er maar een leukere en slimmere manier om binnen Europa te reizen! Precies, dat European Sleeper ook. Daarom besloten ze het reizen met de nachttrein terug op de kaart te zetten. Hoogste tijd om de The Good Night Train te ontdekken. Spring aan boord van hun trein!

Hoe het werkt

Om een kaartje te bestellen bij European Sleeper volg je deze stappen:

  1. Ga naar de website van European Sleeper
  2. Kies je vertrek- en aankomststation
  3. Selecteer de gewenste datum en tijd van je reis.
  4. Kies het type ticket dat je wilt (bijv. enkele reis of retour) en het aantal passagiers.
  5. Controleer de beschikbaarheid en prijzen van de tickets voor jouw reisdata.
  6. Nadat je je keuze hebt gemaakt, volg je de instructies om je persoonlijke gegevens in te voeren en de betaling te voltooien.
  7. Zodra de betaling is bevestigd, ontvang je een bevestigingsmail met alle details van je boeking en je kaartje.
De initiatiefnemer

European Sleeper maakt onderdeel uit van de beweging, die de nachttrein in Europa weer op de kaart heeft gezet. European Sleeper is opgericht door twee startende ondernemers, met een grote passie voor de nachttrein: Elmer van Buuren van Train2EU en Chris Engelsman van Noord West Express. Met de oprichting van European Sleeper brengen ze een enorme hoeveelheid waardevolle nachttreinkennis en -ervaring bij elkaar.

Deze informatie (tekst en beeld) is automatisch verzameld en eigendom van European Sleeper. Deze informatie is terug te vinden op hun website. Klopt de informatie niet en ben je medewerker of eigenaar van European Sleeper: Claim dit bedrijf

Wil je dit product
aanschaffen?

Ga naar European Sleeper
Sluiten

Claim dit bedrijf

Ben jij eigenaar of medewerker van dit bedrijf en klopt de inhoud niet of wil je dit graag laten verwijderen. Vul dan onderstaande formulier in en dan komen we binnen 48 uur bij je terug.