Skip to main content
duurzame schoonmaak duurzame schoonmaak duurzame schoonmaak

Bürstenhaus Redecker

Circulair
Alternatief voor borstels
De unieke combinatie van traditie en technologisch design maken Bürstenhaus Redecker tot een van de beste producenten van borstelproducten wereldwijd. Hun focus ligt op het creëren van duurzame productoplossingen die functionele voordelen bieden zonder compromissen te doen op kwaliteit of esthetiek. Door hun commitment aan milieuverantwoord ondernemen, blijft Bürstenhaus Redecker echt toonaangevend als het gaat om eco-friendly productontwerp dat jouw leven makkelijker maakt!
Hoe het werkt

Alle producten van Bürstenhaus Redecker worden gemaakt met oog voor milieu en natuurvriendelijkheid. Er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke vezels, maar er is ook aandacht voor technologische innovatie om het productontwerp te verbeteren.

Het assortiment bestaat uit diverse soorten borstels voor persoonlijk gebruik zoals tandenborstels, haarborstels en bad- en doucheborstels en ook schoonmaakproducten zoals onderhouds-, schrob- en stofzuigerborstels. Daarnaast produceert Bürstenhaus Redecker ook huishoudelijke artikelen zoals manden, bezems, schuursponsjes en meer.

De initiatiefnemer

Bürstenhaus Redecker is een Duits familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring in het maken van borstels. Het bedrijf werd opgericht in 1935 door Friedrich Redecker en sindsdien hebben drie generaties van de Redecker familie hun kennis overgedragen aan anderen. Vanaf het begin richten zij zich op duurzame, kwaliteitsproducten die met de hand worden gemaakt volgens traditionele ambachtelijke methodes.

Deze informatie (tekst en beeld) is automatisch verzameld en eigendom van https://www.redecker.de/en/. Deze informatie is terug te vinden op hun website. Klopt de informatie niet en ben je medewerker of eigenaar van https://www.redecker.de/en/: Claim dit bedrijf

Wil je dit product
aanschaffen?

Ga naar Bürstenhaus Redecker
Sluiten

Claim dit bedrijf

Ben jij eigenaar of medewerker van dit bedrijf en klopt de inhoud niet of wil je dit graag laten verwijderen. Vul dan onderstaande formulier in en dan komen we binnen 48 uur bij je terug.