Skip to main content
duurzame wasmiddel duurzame wasmiddel

Earth Breeze

Veganistisch
Alternatief voor wasmiddel

De aarde heeft meer dan ooit onze hulp nodig. Het is tijd om actie te ondernemen en veranderingen aan te brengen in ons dagelijks leven om de planeet te beschermen en te behouden. Een van de grootste uitdagingen waar we voor staan, is het verminderen van onze afvalproductie en het vinden van duurzame alternatieven voor alledaagse producten. Gelukkig zijn er steeds meer bedrijven die hierop inspelen door milieuvriendelijke producten op de markt te brengen. Één van deze Bedrijven is Earth Breeze.

Hoe het werkt

Het duurzame wasmiddel van Earth Breeze is veganistisch en dierproefvrij en is gemaakt van biologisch afbreekbare verpakking en ingrediënten. Het bevat geen schadelijke chemicaliën of synthetische geurstoffen die kunnen bijdragen aan allergieën of irritaties, waardoor het een geweldig alternatief is voor traditionele wasmiddelen.

De initiatiefnemer

Earth Breeze werd opgericht in 2019 in Oregon door Jon Wedel, die zich richt op het produceren van milieuvriendelijke wasmiddelen, speciaal ontworpen om de planeet te beschermen, en zo bij te dragen aan een schonere wereld voor toekomstige generaties. Ook doneert Earth Breeze 10 wasbeurten bij elke aankoop van “Laundry Detergent Eco Sheets” en 10 maaltijden bij elke aankoop van “Power Pebbles” of “Hope Cloths”.

Deze informatie (tekst en beeld) is automatisch verzameld en eigendom van Earth Breeze. Deze informatie is terug te vinden op hun website. Klopt de informatie niet en ben je medewerker of eigenaar van Earth Breeze: Claim dit bedrijf

Wil je dit product
aanschaffen?

Ga naar Earth Breeze
Sluiten

Claim dit bedrijf

Ben jij eigenaar of medewerker van dit bedrijf en klopt de inhoud niet of wil je dit graag laten verwijderen. Vul dan onderstaande formulier in en dan komen we binnen 48 uur bij je terug.