Skip to main content
duurzaam hondenvoer duurzaam hondenvoer duurzaam hondenvoer

Goood Petfood

Biologisch Veganistisch
Alternatief voor hondenvoer
Goood Petfood is het eerste ethische hondenvoer op de markt. Het biedt een uniek alternatief voor traditionele diervoeding, waardoor hondeneigenaren hun harige vriendjes kunnen voorzien van voedzame en ethisch verantwoorde maaltijden tegen een prijs van 20 euro. Goood Petfood is ontworpen voor alle maten en rassen van honden, van kleine puppies tot grote volwassen honden. In tegenstelling tot andere diervoeders, bevat Goood Petfood alleen natuurlijke ingrediënten die op verantwoorde wijze afkomstig zijn van vrije uitloop dieren of vis uit duurzame kweek.
Hoe het werkt

Goood Petfood is duurzaam hondenvoer, dat het makkelijk maakt voor drukke hondeneigenaren om hun pups elke dag een gezonde maaltijd te geven. Het enige wat u hoeft te doen is de grootte en het ras van uw hond selecteren tijdens het bestellen, evenals eventuele aanvullende dieet voorkeuren, zoals smaak en soort voer. 

De initiatiefnemer

Goood Petfood is opgericht door Twan Tak. Met de introductie van insectenvoeding, zet Goood Petfood een stap in de goede richting voor beide honden en het klimaat. Het doel is om pups te voorzien van optimale voeding en tegelijkertijd duurzamer zijn. Sindsdien is Goood Petfood uitgegroeid tot een bedrijf dat gezonde maaltijden levert aan duizenden gelukkige honden. En dat allemaal ethisch verantwoord en met minder impact op het milieu! 

Deze informatie (tekst en beeld) is automatisch verzameld en eigendom van Goood Petfood. Deze informatie is terug te vinden op hun website. Klopt de informatie niet en ben je medewerker of eigenaar van Goood Petfood: Claim dit bedrijf

Wil je dit product
aanschaffen?

Ga naar Goood Petfood
Sluiten

Claim dit bedrijf

Ben jij eigenaar of medewerker van dit bedrijf en klopt de inhoud niet of wil je dit graag laten verwijderen. Vul dan onderstaande formulier in en dan komen we binnen 48 uur bij je terug.