Skip to main content
biologische planten biologische planten biologische planten biologische planten biologische planten

Sprinklr

Biologisch Lokaal
Alternatief voor Planten
Biologische tuinplanten en de groenste kamerplanten vers bij je thuisbezorgd. Sprinklr wil steden vergroenen met gifvrije planten, mensen weer in contact brengen met natuur, en de teeltsector een schop onder de kont geven (want daar wordt nog best wat gif gebruikt). Sprinklr bezorgt het groenste groen!
Hoe het werkt

Bij Sprinklr koop je duurzaam groen. Want helaas zijn lang niet alle planten die je kunt kopen puur natuur. Plantenkweek is een echte industrie, en daar horen alle problemen en uitdagingen bij die ook spelen bij andere industrieën. Sprinklr kiest voor tuinplanten en bollen die biologisch gekweekt zijn, dus met SKAL-keurmerk.

De initiatiefnemer

Suzanne van Straaten startte in 2016 op haar zoldertje met Sprinklr, niet veel later kwam Liedewij Loorbach erbij. Inmiddels zijn ze met een team van 10 op kantoor en 15 in ons eigen pakhuis in Amsterdam-Noord. Iedereen werkt bij Sprinklr elke dag met liefde aan meer omzet voor de pionierende bio-kwekers én aan de mooiste, beste pakketten voor de klanten.

Onze droom is dat biologische tuinplanten de standaard worden. Onze kamerplantenkwekers zijn voorlopers op het gebied van preventieve biologische bestrijding.

Deze informatie (tekst en beeld) is automatisch verzameld en eigendom van Sprinklr. Deze informatie is terug te vinden op hun website. Klopt de informatie niet en ben je medewerker of eigenaar van Sprinklr: Claim dit bedrijf

Wil je dit product
aanschaffen?

Ga naar Sprinklr
Sluiten

Claim dit bedrijf

Ben jij eigenaar of medewerker van dit bedrijf en klopt de inhoud niet of wil je dit graag laten verwijderen. Vul dan onderstaande formulier in en dan komen we binnen 48 uur bij je terug.