Skip to main content
duurzame sieraden duurzame sieraden duurzame sieraden

Taj Amsterdam

Circulair
Alternatief voor sieraden

Taj Amsterdam is meer dan alleen een sieradenmerk; het is een beweging van mensen die zich inzetten voor verandering en duurzaamheid. Door te kiezen voor Taj-sieraden, steun je niet alleen een eerlijk productieproces, maar draag je ook bij aan een betere toekomst voor onze planeet. Het dragen van deze prachtige sieraden is dus niet alleen een modekeuze, maar ook een statement over wie je bent en waar je voor staat.

Hoe het werkt

Taj Amsterdam maakt niet zomaar sieraden – het maakt kunstwerken met een boodschap. Door te kiezen voor deze elegante en duurzame sieraden draag je bij aan een betere wereld én zie je er fantastisch uit! Aangezien Taj Amsterdam ervan overtuigd zijn dat delen het leven mooier maakt, schenken ze een deel van hun inkomsten aan het Tree of Life-project van Het Kan Wel!, een Nederlandse stichting.

De initiatiefnemer

Taj Amsterdam is opgericht door twee zussen Choanou Beau en Shardey Lynn die hun liefde voor de wereld en de natuur wilde combineren met hun passie voor sieraden. Door Taj Amsterdam op te richten, konden ze hun visie realiseren om duurzame sieraden te maken die niet alleen mooi zijn, maar ook bijdragen aan een betere wereld.

Deze informatie (tekst en beeld) is automatisch verzameld en eigendom van Taj Amsterdam. Deze informatie is terug te vinden op hun website. Klopt de informatie niet en ben je medewerker of eigenaar van Taj Amsterdam: Claim dit bedrijf

Wil je dit product
aanschaffen?

Ga naar Taj Amsterdam
Sluiten

Claim dit bedrijf

Ben jij eigenaar of medewerker van dit bedrijf en klopt de inhoud niet of wil je dit graag laten verwijderen. Vul dan onderstaande formulier in en dan komen we binnen 48 uur bij je terug.