Skip to main content
Natuurlijke deodorant

Wild

Biologisch Afval arm Veganistisch
Alternatief voor deodorant
Met de toegenomen aandacht voor een duurzamere levensstijl zijn veel mensen op zoek naar natuurlijke alternatieven voor hun dagelijkse producten. Wild is een volledig natuurlijke deodorant die een effectieve oplossing biedt om je de hele dag fris te laten ruiken. Met een prijs van 12,99 euro is deze deodorant een betaalbare en milieuvriendelijke keuze die je huid zacht en gevoed houdt en tegelijkertijd langdurige bescherming biedt.
Hoe het werkt

De actieve ingrediënten in Wild werken samen om geurveroorzakende bacteriën te bestrijden en helpen tegelijkertijd het transparantie vocht te absorberen. Sheaboter helpt de huid te beschermen tegen irritatie, terwijl kokosolie de huid voedt met vitaminen en mineralen, en antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen heeft. De combinatie van deze natuurlijke ingrediënten biedt langdurige bescherming tegen lichaamsgeur zonder kunstmatige geurstoffen of agressieve chemicaliën die de huid kunnen irriteren.

De deodorant applicator van Wild is van aluminium gemaakt en is levenslang herbruikbaar. Je kunt je container blijven bijvullen met hun bamboo pulp deodorant navullingen. Met elke navulling van je container voorkom je dat er 30 gram plastic op een stortplaats terechtkomt.

De initiatiefnemer

Wild is ontworpen met het oog duurzaamheid door alleen niet-giftige en biologisch afbreekbare ingrediënten te gebruiken die veilig zijn voor mens en milieu. Het bedrijf recycleert ook zijn verpakkingsmateriaal waar mogelijk, zodat er elk jaar minder afval op de vuilnisbelt of in de oceanen terechtkomt. Wild ook toegewijd aan het teruggeven aan de natuur. In samenwerking met ONAMISSION, is Wild C02-negatief en hebben ze meer dan 170,000 bomen geplant!

Deze informatie (tekst en beeld) is automatisch verzameld en eigendom van Wild. Deze informatie is terug te vinden op hun website. Klopt de informatie niet en ben je medewerker of eigenaar van Wild: Claim dit bedrijf

Wil je dit product
aanschaffen?

Ga naar Wild
Sluiten

Claim dit bedrijf

Ben jij eigenaar of medewerker van dit bedrijf en klopt de inhoud niet of wil je dit graag laten verwijderen. Vul dan onderstaande formulier in en dan komen we binnen 48 uur bij je terug.